Vysokovýkonový robotický laser: Uleví od bolesti a urychlí léčbu

Představujeme účinnou hloubkovou léčbu pohybového aparátu

Nejmodernější terapeutická technologie přináší úlevu od bolesti a efektivní léčbu širokého spektra onemocnění pomocí vysokovýkonového robotického laseru.

Trápí vás akutní bolesti, svalové napětí, zvrtlý kloub, zranění ze sportu a další potíže? Hledáte okamžitou úlevu od bolesti, rychlou léčbu a citlivou léčbu akutních zranění? BTL vysokovýkonový robotický laser představuje špičkovou technologii, která nachází uplatnění v moderní medicíně pro léčbu široké škály zdravotních potíží. Umožňuje efektivní ošetření tkání uložených hluboko pod povrchem, kterých dosud nebylo možné dosáhnout. Při léčbě kloubních onemocnění a osteoartritidy vykazuje výrazné regenerační a hojivé účinky.

Tento inovativní přístroj produkuje koherentní paprsek o jedné nebo více specifických vlnových délkách. Laserové světlo nese energii, která se uvolňuje při prostupu tkání a může být využita pro ošetření zanícené, pohmožděné, poškozené nebo infikované tkáně. 

Umožňuje výjimečně hluboký průnik laserového světla a pomocí světelné energie stimuluje přirozené regenerační procesy v těle, využívá principy tzv. fotobiostimulace. Pomáhá hojení, snížení bolesti a návratu funkce. Při prostupu tkáněmi působí vysokovýkonový laser v podkoží, tuku, svalech, šlachách i kostech, v závislosti na léčené oblasti.

Tato metoda je neinvazivní, bezbolestná a její účinky jsou rychlé a efektivní. Mezi hlavní indikace, pro které se tento laser využívá, patří bolesti zad, golfový a tenisový loket, patní ostruha, bolesti Achillovy šlachy, karpální tunely, akutní stavy po zranění, tinnitus a pooperační jizvy.

Bolesti zad

Bolesti zad jsou jedním z nejčastějších důvodů, proč lidé vyhledávají lékařskou pomoc. BTL vysokovýkonový laser dokáže proniknout hluboko do tkání, kde působí na zánět a podporuje regeneraci buněk. Výsledkem je výrazné snížení bolesti, zlepšení pohyblivosti a urychlení hojení. Laserová terapie může být použita jak při chronických, tak i akutních bolestech zad, a to bez vedlejších účinků.

Golfový a tenisový loket

Golfový a tenisový loket jsou stavy charakterizované zánětem a bolestí v oblasti lokte způsobenými přetížením svalů a šlach. Laserová terapie pomocí BTL přístroje účinně snižuje zánět, ulevuje od bolesti a podporuje regeneraci poškozených tkání. Pacienti často zaznamenávají výrazné zlepšení již po několika ošetřeních, což jim umožňuje rychleji se vrátit k běžným aktivitám.

Patní ostruha

Patní ostruha je bolestivý stav způsobený ukládáním vápníku v oblasti paty, což vede k vzniku tvrdého výrůstku. Tento problém často doprovází zánět okolních tkání a silná bolest při chůzi. BTL vysokovýkonový laser je schopen cíleně působit na postiženou oblast, snižovat zánět, zmírnit bolest a podpořit regeneraci měkkých tkání. Pravidelná terapie může významně zlepšit kvalitu života pacientů trpících patní ostruhou.

Bolesti Achillovy šlachy

Achillova šlacha je největší šlacha v lidském těle a její přetížení může vést k zánětu, bolestem a dokonce i k prasknutí. Laserová terapie podporuje hojení poškozených tkání, zvyšuje krevní oběh v postižené oblasti a snižuje zánět. To vše přispívá k urychlení regenerace a snížení rizika vzniku dalších komplikací.

Karpální tunely

Syndrom karpálního tunelu je častým problémem způsobeným tlakem na středový nerv v zápěstí, což vede k bolesti, brnění a slabosti ruky. BTL vysokovýkonový laser může efektivně snížit zánět a otoky v této oblasti, což přispívá k úlevě od příznaků a zlepšení funkce ruky.

Akutní stavy po zranění

Akutní zranění, jako jsou podvrtnutí, natržení svalů nebo šlach, vyžadují rychlou a účinnou léčbu. BTL vysokovýkonný laser urychluje proces hojení tím, že zvyšuje buněčnou aktivitu, podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje krevní oběh. Tím dochází k rychlejší regeneraci tkání a snížení rizika dlouhodobých komplikací.

Tinnitus

Tinnitus, neboli pískání v uších, může být způsoben různými faktory, včetně poškození sluchového nervu. Laserová terapie má potenciál snižovat zánět a zlepšovat mikrocirkulaci v oblasti vnitřního ucha, což může vést k úlevě od tohoto nepříjemného příznaku.

Pooperační jizvy

Po operacích může dojít k vzniku nevzhledných a bolestivých jizev. BTL vysokovýkonový laser napomáhá zlepšit vzhled jizev a urychlit proces hojení tím, že stimuluje regeneraci tkání a podporuje tvorbu nového, zdravého kolagenu. Výsledkem je méně viditelná a pružnější jizva.

Dopřejte si účinnou léčbu

BTL vysokovýkonný robotický laser je všestranný nástroj, který nachází uplatnění při léčbě celé řady zdravotních problémů. Jeho hlavními přednostmi jsou neinvazivnost, účinnost a rychlost působení. Pacienti díky této terapii často zaznamenávají výrazné zlepšení svého stavu již po několika sezeních, což jim umožňuje rychleji se vrátit ke svým běžným aktivitám a zlepšit kvalitu života. Tato technologie představuje moderní přístup k léčbě bolesti a regeneraci tkání, který je bezpečný a vhodný pro široké spektrum pacientů.

Tip: Doporučené kombinace procedur

Ošetření vysokovýkonovým robotickým laserem je vhodné také v kombinaci se SIS (vysokoindukční elektromagnetické pole) a dále s manuálními technikami nebo rázovou vlnou. Náš personál vám ochotně poradí s vhodnou kombinací procedur pro řešení vašich konkrétních potíží.

Kontraindikace

  • Kardiostimulátor
  • Onkologická onemocnění
  • Hluboká žilní tromboza
  • Horečnaté a infekční onemocnění
  • Tetování v místě ošetření (z důvodu přítomnosti částeček kovů)

CENÍK - Vysokovýkonový robotický laser

TIP - Zvýhodněný balíček

Poskytujeme zvýhodněné permanentky na všechny procedury.

BENEFITY, SLEVOVÉ PROGRAMY

Přijímáme benefity SODEXO PAS, TICKET MULTI, BENEFIT PLUS a UNIŠEK. Benefity nelze uplatnit na akce, slevové programy, bonusové poukázky. Při platbě těmito benefity nevystavujeme potvrzení pro zdravotní pojišťovny.

domluvte si termín

Objednejte se na vysokovýkonový robotický laser do Studia AURA ve Frenštátě p. R. na tel. čísle +420 732 608 989 nebo napište na e-mail recepce@studioaura.cz.

Rádi s vámi budeme konzultovat možnosti a kombinace léčebných, rehabilitačních a masážních technik, abychom vám pomohli k naplnění očekávaných výsledků.

Oblíbené služby

Užijte si masáže pro relax a zdraví

Obnovíme a posílíme váš pohybový aparát

Vyzkoušejte moderní způsoby tvarování postavy

Efektivní opalování po celý rok