Ajurvédská masáž

Novinka: Harmonizující ajurvédská masáž s horkými lávovými kameny

Ajurvédská masáž je celková masáž těla, která pomáhá ke kompletní relaxaci, detoxikaci a harmonizaci organismu.
Tato indická masáž má blahodárný vliv na psychiku člověka i jeho tělesné zdraví. Masáž je prospěšná pro lymfatický systém, hormonální systém, pohybový aparát, endokrinní, dýchací i trávicí aparát, posiluje imunitní systém, zlepšuje svaly i stav pokožky. Masáž je prováděna jemnými dotyky a přesně vedenými tahy se stimulací klíčových bodů, přičemž dochází k jemnému promasírování svalů a kloubů.

Masáž za pomoci unikátního masážního oleje

Masáž se provádí za pomoci bylinkového BIO Ajurvédského masážního oleje TRI DOSHA, nejčistšího sezamového oleje, vitamínu E a vyvážené přírodní vonné kompozice, která zaručuje velice jemnou masáž. Sezamový olej je znám už po tisíciletí. Pro své blahodárné účinky je hojně využíván převážně v Asii. Zvyšuje obranyschopnost organismu, vyniká svými antioxidačními vlastnostmi a podporuje prokrvení pokožky. Sezamový olej patří mezi zdroje řady prospěšných látek, mezi které patří vitamin A, vitamíny skupiny B, nenasycené mastné kyseliny a minerální látky. Příznivě působí na vzhled pleti tím, že otevírá póry, čistí je a naváže na sebe toxiny a těžké kovy. Zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky a je výborným regeneračním prostředkem.

Léčba i prevence nemocí

Ajurvéda je 5 000 let stará medicína těla i mysli a jako nejstarší zachovaný systém léčby na světě se skládá z unikátního systému výživy, bylinné terapie, relaxace, jógy, meditace a různých procedur, včetně masáží, detoxikace a regenerace organismu. Ajurvédská masáž vám pomůže načerpat novou energii a zároveň tělo zbavit všech škodlivin. Vyzkoušejte tuto techniku, která je vhodná nejen pro léčbu, ale i prevenci nemocí.

CENÍK - Ajurvédská masáž

Cena služby se odvíjí dle stanoveného ceníku, konečná cena poskytované terapie se však může lišit z důvodu individuálních specifik konkrétní terapie, náročnosti řešení a celkové doby služby. Veškeré informace o dané proceduře a aktuální ceny vám rádi sdělíme osobně na recepci Studia AURA.

domluvte si termín

Objednejte se na svou proceduru na tel. čísle +420 732 608 989 nebo napište na info@studioaura.cz.

Máte dotaz? Rádi vám poradíme

Oblíbené služby

Užijte si masáže pro relax a zdraví

Obnovíme a posílíme váš pohybový aparát

Vyzkoušejte moderní způsoby tvarování postavy

Efektivní opalování po celý rok