Breussova masáž

NOVINKA: Breussova masáž – pohlazení pro bolavá záda a pocuchané nervy

Breussova masáž je novinka, kterou můžete od ledna 2023 vyzkoušet ve Studiu AURA ve Frenštátě p. R. Tato masáž pomáhá uvolňovat tělesné i psychické bloky a je příjemným řešením pro bolavá záda i pocuchané nervy.
Během masáže se do celé oblasti páteře intenzivně vtírá a vmasíruje třezalkový masážní olej. Masáž v kombinaci s výtažky z třezalky pomůže uvolnit napnuté svalstvo, regenerovat a vyživovat meziobratlové ploténky a má blahodárné účinky také na psychiku, která má značný vliv na páteř a svaly. Breussova masážní metoda pomáhá okysličovat tkáně obratlů, odplavovat škodliviny z těla a stimulovat nervová vlákna vedoucí od páteře.
Při masáži se zaměřujeme přímo na postižená a bolestivá místa zad. Tato příjemná a uvolňující léčebná masáž pomáhá uvolňovat meziobratlové ploténky, aniž by při jejich napravování byla pociťována větší bolest. Celá páteř se díky Breussově postupu snadněji regeneruje a hybnost organismu se rozšiřuje. Objednejte se na Breussovu masáž k našim specializovaným masérům ve Studiu AURA.

CENÍK - Breussova masáž

Cena služby se odvíjí dle stanoveného ceníku, konečná cena poskytované terapie se však může lišit z důvodu individuálních specifik konkrétní terapie, náročnosti řešení a celkové doby služby. Veškeré informace o dané proceduře a aktuální ceny vám rádi sdělíme osobně na recepci Studia AURA.

BENEFITY, SLEVOVÉ PROGRAMY

Přijímáme benefity SODEXO PAS, TICKET MULTI, BENEFIT PLUS a UNIŠEK. Benefity nelze uplatnit na akce, slevové programy, bonusové poukázky. Při platbě těmito benefity nevystavujeme potvrzení pro zdravotní pojišťovny.

domluvte si termín

Objednejte se na svou proceduru na tel. čísle +420 732 608 989 nebo napište na info@studioaura.cz.

Máte dotaz? Rádi vám poradíme

Oblíbené služby

Užijte si masáže pro relax a zdraví

Obnovíme a posílíme váš pohybový aparát

Vyzkoušejte moderní způsoby tvarování postavy

Efektivní opalování po celý rok