Lifting obličeje

Omládněte a nechte svůj obličej rozzářit díky manuálnímu liftingu obličeje

Říká se, že nejkrásnější ozdobou je rozzářený úsměv. K němu vám pomůže i naše novinka – manuální lifting obličeje. Až 1000 masážních hmatů provedených během hodinové jemné relaxační masáže vede k výraznému omlazení obličeje, zregenerování pokožky v obličeji a napnutí pleti. 

Dochází k eliminaci strhaných, unavených a povadlých rysů obličeje – a to díky řešení jejich hlubších příčin, nikoli jen na povrchu pokožky. Po této proceduře se vaše pleť doslova rozzáří, redukují se vrásky, kontury obličeje se zvýrazní a váš úsměv pak bude třešničkou na dortu vaší spokojenosti.

Lifting obličeje: hluboce relaxační a účinná procedura

Během této velmi jemné masáže, při které by vaše svaly měly zůstat zcela uvolněné, dochází k hluboké relaxaci. V klidném ničím nerušeném prostředí snadno dosáhnete také vnitřní pohody a odpočinku.

Manuální lifting obličeje působí k vyhlazování mimických i únavou vzniklých vrásek. Dochází ke zlepšování prokrvení kůže, regenerují se vazivové a elastické struktury pokožky, zrychluje se metabolismus a odvod odpadních látek a dochází k úbytku nadbytečného podkožního tuku a k lepšímu vyživování pokožky obličeje.

Manuální lifting obličeje pomáhá zvýrazňovat kontury obličeje. Zvyšuje tonus kůže a přispívá k vyhlazování vrásek. Výsledky můžete vidět již po prvním ošetření. Pleť je viditelně zregenerovaná, září, působí příjemněji a vypadá mladší.

Během masáže dochází k celkové relaxaci organismu, odbourávání stresu a nastolení psychické pohody a harmonie. Lépe tak dosáhnete celkové spokojenosti a psychického osvěžení.

Tato procedura je lékaři plastické chirurgie uznávána jako velmi účinná a efektivní regenerační technika.

Dopřejte si pravidelnou péči s profesionálním liftingem obličeje

Dlouhodobých a trvale viditelných účinků dosáhnete při pravidelném opakování profesionálního liftingu obličeje. Pravidelná masáž pomáhá k posílení svalů obličeje a všech výše uvedených účinků masáže, ke zpevnění a tvarování kontur obličeje. Pravidelně prováděný lifting obličeje často vede k úplné změně výrazu obličeje, který působí mnohem více příjemně a odpočatě.

Odborníci doporučují provádět profesionální lifting obličeje v sérii 10 masáží prováděných pravidelně 1-2x týdně a následně provádět manuální lifting obličeje školeným odborníkem 1x za 3-4 týdny.

Nechte se hýčkat hodinovou masáží obličeje v klidném, odhlučněném a příjemném prostředí skvěle vybaveného Studia AURA.

Proceduru provádí speciálně školení certifikovaní maséři, kteří používají profesionální techniky a kvalitní masážní oleje. Ve Studiu AURA ve Frenštátě tuto masáž provádí masérka, která absolvovala profesionální kurz pro Manuální lifting obličeje přímo od autora této jedinečné techniky – Roberta Al Arefa.

Pár praktických informací

Lifting obličeje je manuální procedura, která je vhodná pro ženy i muže. Pánové, k ošetření je třeba přijít hladce oholeni.

Lifting obličeje pracuje s obličejovými svaly a proto je mnohem efektivnějším řešením, než používání drahých kosmetických přípravku určených proti vráskám, které působí pouze povrchově na úrovni pokožky.

Proces stárnutí je přirozený a nezastavíme jej úplně. Díky systematickému aplikování procedury však tento proces pomáháme zpomalovat.

Účinky manuálního liftingu obličeje

  • okamžité vyhlazení drobných a mimických vrásek
  • redukce hlubokých vrásek
  • zvyšování pružnosti pokožky
  • eliminace vzniku nových vrásek
  • zpomalování stárnutí pleti
  • zvyšování prokrvení pokožky, podpora regenerace
  • zrychlování odplavování odpadních látek
  • příjemné uvolnění a snížení napětí v obličeji
  • příjemnější vzhled a zvýšení sebevědomí
  • celková relaxace, pohoda a spokojenost

Kontraindikace

Masáž není vhodná v následujících situacích:

  • akutní zánětlivá onemocnění na kůži obličeje, hnisavá
  • onemocnění kůže apod. (opary, akné, záněty uší, očí, zubů, dutin, koutky rtů…)
  • bolestivé záněty obličejových nervů
  • vážná porucha štítné žlázy (dle konzultace s lékařem)
  • vážná srdeční vada
  • otoky v obličeji (dají se odstranit lymfatickou masáží)
  • spálená nebo podrážděná pokožka v důsledku nadměrného opalování
  • těhotenství
  • migrény, epilepsie
  • onkologické onemocnění
  • pooperační stavy (cca 2 měsíce, dle doporučení lékaře)
  • nevhodné po chirurgickém liftingu a po aplikaci vyplnění vrásek kyselinou hyaluronovou či botulotoxinem (lifting je možné provádět v odstupu 6 měsíců po aplikaci botoxu, v případě mezoterapie po 3 měsících od provedení)

V případě silikonových výplní se manuální lifting obličeje nedoporučuje.

Lifting obličeje se neprovádí u mladých dívek cca do 25 let věku.

Po plastikách obličeje a po veškerých chirurgických zákrocích v obličeji se nejprve informujte u svého lékaře.

CENÍK - Lifting obličeje

TIP

Poskytujeme zvýhodněné permanentky na všechny procedury.

BENEFITY, SLEVOVÉ PROGRAMY

Přijímáme benefity SODEXO PAS, TICKET MULTI, BENEFIT PLUS a UNIŠEK. Benefity nelze uplatnit na akce, slevové programy, bonusové poukázky. Při platbě těmito benefity nevystavujeme potvrzení pro zdravotní pojišťovny.

domluvte si termín

Objednejte se na manuální lifting obličeje do Studia AURA ve Frenštátě p. R. na tel. čísle +420 732 608 989 nebo napište na e-mail recepce@studioaura.cz. Rádi s vámi budeme konzultovat možnosti a kombinace léčebných, rehabilitačních a masážních technik, abychom vám pomohli k naplnění očekávaných výsledků.

Oblíbené služby

Užijte si masáže pro relax a zdraví

Obnovíme a posílíme váš pohybový aparát

Vyzkoušejte moderní způsoby tvarování postavy

Efektivní opalování po celý rok